Bio

GURRA

IMITATÖR - KOMIKER - KOMMENTATOR

OM GURRA

 

Gustav Karlsson även känd som "Gurra" är en mångsysslare som figurerar frekvent i svensk media. Han har genom sin YouTube-kanal "Gurra Official" nått en stor del av svenska folket vilket gjort att han fått medverka i de flesta mediekanaler. Idag livnär han sig på medverkan i TV-produktioner, röstskådespelare till ex. radioreklam, YouTube samt som sportkommentator i fotboll, handboll, basket, ishockey och innebandy.

Hur det startade

 

Gurra som är född 1993 började redan i tidig ålder charma sin omgivning med imitationer av personer som han kommit i kontakt med, alltifrån lärare till olika karaktärer från tv. Den första imitationen dateras till 1996 då Gurra tre år gammal sitter med sin familj på Konditori Cecil i Vetlanda. Mamma Anna-Lena märker hur Gurra fokuserat fäst ögonen på personen vid bordet bakom samtidigt som han drar fingrarna genom håret på ett mycket underligt sätt. När Anna-Lena vänder sig om ser hon hur Gurra mycket precist imiterat Lena Philipsson.

 

2011 deltog Gurra i Talang på TV4 där han efter imitationer av bland andra Bert Karlsson och Zlatan Ibrahimovic tog sig vidare till andra rundan där resan tyvärr tog slut. Karriären tog i och med framgången i Talang fart och senare under året skulle Gurra uppträda på komediklubbar, pubkvällar och företagsevent. Samtidigt började Gurra sista året på gymnasiet och tiden räckte inte till vilket gjorde att verksamheten lades på is under en tid.

 

2014 avslutade Gurra journalistutbildning inom tv-produktion och han började jobba inom tillverkningsindustrin. Gurras familj som visste om hans potential uppmanade honom att börja producera igen. Det ledde fram till det berömda Paradise Hotel-klippet som gjorde succé och uppmärksammades av bland annat Expressen, Aftonbladet, TV3, NRJ, Veckorevyn m.fl. Gurra fick i det läget blodad tand för filmproduktion vilket gjort att han idag bor i Stockholm och arbetar heltid med olika typer av media.

Copyright @ All Rights Reserved